Mand der leverer pakke

Levering og forsendelse

Hos NicksFotogrej tror vi på, at man skal betale for det man får. Hvis du afhenter dine varer, er der ingen porto og ikke noget ekspeditionsgebyr. Omvendt er det, hvis du skal have tilsendt din ordre; så skal du betale portoen. Stadig ikke noget ekspeditionsgebyr.

Det synes vi, er det mest fair for alle kunder.
Du kan vælge at få tilsendt dine varer med fragtfirma. Det koster fra kr. 49,-. Du kan altid lægge en vare i indkøbskurven, for at få en oversigt over fragtprisen. Papirruller (baggrunde) kan *IKKE* fragtes og er dermed *KUN* til afhentning i Solrød efter aftale.

Du vælger mellem:
PRIVATE: Fragt til nærmeste Pakkeshop (systemet vælger selv ud fra din leveringsadresse).
ERHVERV: Fragt til din angivne ERHVERVSADRESSE. Du skal være på adressen i dagtimerne. Hvis der er lukket, forsøges genlevering hverdagen efter.

OBS: Vi sender desværre ikke udenfor det normale fragt-rutenet i Danmark. Dermed heller ikke til Grønland. 

Uanset hvad, så skal du regne med 1 - 4 hverdage til ekspedition og typisk 1 - 2 dage til selve fragten.

BEMÆRK: Nogle gange kan vi vælge at sende mindre pakker i en boblekuvert med PostNord. Det ændrer ikke på fragtprisen, men gøres kun for at klare leveringen til dig nemmere, idet en del ikke er hjemme, når fragtfirmaet kommer, og derfor nemmere kan modtage i postkassen. Skriv gerne i kommentarfeltet ved bestillingen, hvis du IKKE vil acceptere dette.